Wordt lid van het ontwikkelpanel

Hilversum Marketing werkt aan een digitaal platform over Hilversum voor inwoners en bezoekers. Op dit platform zal alle interessante informatie over de stad op het gebied van cultuur, evenementen en uitgaan worden samengebracht. Om te bepalen hoe dit platform precies ingericht en vormgegeven wordt, zijn we op zoek naar mensen die graag actief zijn in Hilversum en hierover mee willen denken.

Uitgaan in Hilversum

Samen kunnen we Hilversum met dit onderzoek nog levendiger maken. Het onderzoek bestaat uit twee fasen: een ontwerpfase en een testfase.

De ontwerpfase staat in het teken van een vragenlijst in de vorm van een interview, dat gaat over de inrichting en vormgeving van het platform. Na deze fase gaat Hilversum Marketing een ontwerp maken voor het platform. De testfase evalueert dit ontwerp.

Doe mee!

Ben je 18 jaar of ouder? Woon je (in de regio van) Hilversum of kom je hier graag? Dan willen we je vragen om mee te doen. Het gaat om twee interviews van ieder een dagdeel. De interviews vinden plaats in een groep met nog twee respondenten. Het eerste interview zal plaatsvinden in de periode 9 mei – 27 mei, het tweede interview zal plaatsvinden in de week van 25 juni – 29 juni.

Als dank voor je deelname bieden wij een bedrag van €25,- in de vorm van (een) kaartje(s) naar eigen keuze voor een optreden in Podium de Vorstin in Hilversum. Daarnaast is er tijdens de interviews koffie of thee met wat lekkers.

Doe mee en reageer! Dan maken we samen Hilversum nog gezelliger en leuker. Aanmelden kan via info@hilversummarketing.nl, onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van de interviews.