Winter Wonder Werf

Zaterdag 8 december

Het is weer lekker vroeg donker in Nederland, de hoogste tijd om het sfeergehalte eens flink op te schroeven. De Stookplaats maakt zich zo langzamerhand maar weer eens op voor hun kerstravaganza: De Winter Wonder Werf! Ze blikken inmiddels terug op een scala aan succesvolle (kerst)evenementen, maar hebben nog steeds de final form niet bereikt. Ze gaan dit jaar géén kerstmarkt organiseren! Maar niet getreurd, hoor! Ze hebben de gezelligheid zoals gewoonlijk weer per pallet ingekocht.

Op 8 december kun je bij de Stookplaats gewoon weer terecht voor heerlijk eten, smaakvol drinken, warme vuurtjes, sfeervolle muziekklanken en nog veel meer!

Wat er precies allemaal te doen is? Daar moet je het event op Facebook even voor in de gaten houden! Ze zullen de komende dagen die sluier tot obscene hoogtes oplichten.

Kerstdiner

Zo organiseren ze dit jaar een kerstdiner! Heerlijk eten met een vleugje Stookplaats. Ouderwets gezellig, comically undersized meats en boordevol Mariah Carey.

Hete Kolen

Ook dit jaar komen de Hete Kolen weer om de collectieve temperatuur een paar graden op te schroeven! Deze virtuozen zijn een CV-ketel an sich en hun kerstliedjes voelen als een warme deken voor je oren. Van 20.00 tot 22.00 uur zetten ze de Stookplaats op z’n kop en de voetjes tegen het plafond! De toegang is ook hiervoor gratis, maar vol=vol!

More to come!

De Winter Wonder Werf is gratis en voor iedereen toegankelijk. Er zijn dus geen tickets voor nodig!