The Wanderer╳Music around the fireplace

11 januari 2019

⟡ Speciale (extra) editie ⟡
Music around the Fireplace presents The Wanderer
Écht luisteren naar singer-songwriters, akoestisch en gratis entrée. Open: 20:00 uur ☞ Start: 20.30 uur

Voor het eerst een extra editie van Music around the Fireplace, met dit keer één artiest op de avond, in het sfeervolle de Stookplaats, waar de houtkachel brandt en het speciaalbier koud staat. Kom gratis genieten van deze zeer talentvolle artiest met zijn band, en de presentatie van zijn gloednieuwe album.

Er staat een fooienpot bij de bar, niks moet – alles mag! Het opgebrachte bedrag gaat naar de artiest en de organisatie die dit volledig vrijwillig organiseert.

————————
De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek word gezogen. De nummers die zanger Nikos Frangiskatos en zijn band speelt bevatten een hoopvol en melancholisch geluid, in combinatie met gelaagde teksten over herkenbare thema’s zoals vertrouwen, loslaten en hoop. Zaadjes zoals hij dat zelf omschrijft, zaadjes voor de ‘zoekende’ mens. Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, evenals de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wilt raken, inspireren en bewegen.

‘When we meet again’ is het debuutalbum van The Wanderer. Het is een vertaling in geluid over de innerlijke reis die singer-songwriter Nikos Frangiskatos de afgelopen 3 jaar gemaakt heeft. Een weg die begon met de kennismaking van zijn debuutsingle ‘Down the road’, die gaat over de bewuste keuze om zonder angst het Leven door te gaan.

Luister hier naar het album:
https://open.spotify.com/album/5xbWFMrIiPzSbyZcvfZws0?si=qQBUWks-TEetOa3nZYSELQ

https://thewanderermusic.com
————————

☞ Wil je een keer de reguliere editie bijwonen?
Elke laatste donderdag van de maand kun je bij Music around the Fireplace écht luisteren naar singer-songwriters, waarbij drie verschillende artiesten vier nummers ten gehore brengen, geheel akoestisch en onversterkt.
Zie voor meer informatie onze facebook-pagina Music around the Fireplace.

☞ Vervoer:
Je kunt gratis parkeren op de locatie. Het adres is Mussenstraat 9 in Hilversum. Als je door de poort van de Werf 35 komt, dan vind je de Stookplaats links achterin.
Kom je met de trein? Dan kun je uitstappen bij station Hilversum Sportpark of Hilversum Centraal. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuutjes lopen.

Music around the Fireplace is een volledig vrijwillig initiatief, dat is opgezet door:
Marjolein de Swart, Sabine Boere en Michiel Verweij.

Instagram:
www.instagram.com/musicaroundthefireplace

Youtube video playlist door BFocus:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4UvK8WQFiyNBFj7UcE9P3gAEMSwsQgJx

Spotify playlist:
https://open.spotify.com/user/marjoleindeswart/playlist/3iR6fIavqFsIh5y2ToHpKK?si=lufaJt3CRCSNQaRLIR_GOw

http://www.musicaroundthefireplace.nl/