Sportontmoeting Hilversum

22 november 2018

Sportontmoeting Hilversum in het teken van “Sportakkoord Hilversum- doet u mee?”

Voor de 17e keer komen mensen uit de sport, uit het onderwijs, uit maatschappelijke organisaties, uit het bedrijfsleven, en uit de politiek, samen om te praten over sport in Hilversum.

Dit gebeurt op donderdag 22 november 2018 van 19.30 uur tot 22.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis.

Programma

Deze keer staat het programma in het teken van ”Sportakkoord Hilversum – doet u mee?”. We starten de avond met het schetsen van het landelijk gesloten Sportakkoord. Daarna gaan we in een carrousel meer inzoomen op de 5 thema’s en is er ruime gelegenheid tot interactie.

De huidige 5 Thema’s van het sportakkoord zijn:

Inclusief Sport en bewegen
Van Jongs af aan vaardig in bewegen
Duurzame Sportinfrastructuur
Vitale aanbieders
Positieve Sportcultuur

Verder zijn wij zijn bijzonder verheugd dat Robbert Meeder, presentator Langs de Lijn en Radio Tour de France en Tijs Rokers, sportdata-analist u meenemen in een interactieve presentatie over data in de topsport. In de presentatie van Robbert en Tijs zullen zij ook de relatie met het thema van de avond gaan leggen.

Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden. Vanzelfsprekend sluiten we af met de ontmoeting, waarbij een hapje en een drankje niet zal ontbreken.

Iedereen die sport en bewegen in Hilversum een warm hart toedraagt, is welkom.

Er wordt gerekend op aanwezigheid van de sportverenigingen (bestuurders en actieve verenigings-mensen), het bedrijfsleven (lokale ondernemers), het onderwijs (directies, vakleerkrachten en contactpersonen sport), sport gerelateerde maatschappelijke organisaties (zoals de gezondheidssector en welzijnsorganisaties), de buurtsportcoaches maar zeker ook op sport betrokken burgers en raadsleden.

Voor meer informatie, zie de website: www.hilversum.nl