Sinterklaas on tour

Zaterdag 1 en zondag 2 december

Sinterklaas heeft het druk dit weekend.

Zaterdag en zondag doet de Sint – tussen 13.00 en 16.00 uur – Meet en Greets in zijn tijdelijke werkruimte in de Gooische Brink. Hij heeft daar Polaroid Piet meegenomen en ieder kind kan dus naar huis met een supertof aandenken en… natuurlijk een zakje pepernoten.

Ook is hij dit weekend in Hilvertshof. Samen met zijn Karaoke Pieten laat hij iedereen – vanaf 12.00 uur (tot ??) – met de voetjes van de vloer gaan. Ook hier kan je natuurlijk met de Sint op de foto, onder het genot van een gratis ijsje.

De Sint is de Sint niet als hij ook niet even langs gaat bij winkelcentrum Kerkelanden, per slot van rekening nog steeds het beste winkelcentrum van Nederland. Tussen 13.00 en 14.30 uur is de Sint samen met een heleboel Pieten aanwezig op het plein bij Siësta Lunchroom & Coffeecorner. Iedereen mag ook hier met de Sint op de foto. Dus vergeet niet een camera of mobiel mee te nemen. Het belooft weer een mooi kinderfeest te worden.

Zondag is de Sint bij Luno Bar & Kitchen op uitnodiging van de Mystery Church. De Sint heeft namelijk een probleem. Zijn mobieltje is gestolen. Vanaf 10.30 uur worden alle kids ontvangen met warme choco. Om 11.00 uur komt Sinterklaas langs om de boevenpiet te zoeken en brengt hij voor alle detectives natuurlijk een cadeautje mee. Nadat de Sint is uitgezwaaid kunnen alle ouders rustig beneden blijven borrelen of lunchen terwijl er voor de kids boven Sint activiteiten worden georganiseerd tot uiterlijk 13.00 uur. Wees gerust, er zijn goede kidsmedewerkers aanwezig én er is een gratis borrelhapje voor de papa’s en mama’s.

Zondag gaat de Sint, waarschijnlijk wel weer met zijn mobieltje op zak, ook nog langs bij ‘Trots op de Gijsbrecht‘. De Trots markt is van 11.00 tot 17.00 uur. Hoe laat de Sint op de Gijsbrecht komt buurten is bij ons helaas (nog) niet bekend.

And last, but not least… natuurlijk de Mega Sint Show

Na het grandioze succes van 2016 en 2017 is de razend populaire De Mega Sint Show dit jaar terug met een gloednieuwe show, inclusief meet & greet! Al je Youtube-helden zijn erbij: Love Piet, bekend van Pietenliefde, Meisjespiet, Sinterklaas, en natuurlijk kinderidool Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move. En het wordt de mooiste show allertijden…

Love Piet en Party Piet Pablo hebben elkaar ten huwelijk gevraagd! In deze Mega Sint Show zullen ze getrouwd worden door Sinterklaas. De kids zijn daar als gast bij! Maar helaas verloopt dit huwelijk niet vlekkeloos. Er speelt veel jaloezie bij meneer van Driel, die ook gevoelens heeft voor Love Piet. Als dat maar goed komt…

Het wordt een groot feest met veel interactie, een spannend verhaal en de grootste hits! Na afloop gaan de kids met een schorre stem voldaan naar huis.

Tickets: https://gooilandtheater.nl/voorstelling/de-mega-sint-show

#drukkebaan