Raadhuisconcert: Romantiek uit alle windstreken

dinsdag 20 maart 2018

Foto's van de vier muzikanten, veelal met hun instrument
Foto Maria Milstein en Ketevan Roinishvili © Marco Borggreve, foto Judith Wijzenbeek © Sarah Wijzenbeek

Deze lente strijkt de crème de la crème van jonge musici neer op het podium van het Raadhuis. Laat je meeslepen door een weldaad aan romantische muziek. Een programma rondom Brahms’ Pianokwartet in c kleine terts, waarin de componist zijn onmogelijke liefde voor Clara Schumann laat doorklinken. En waarin hij naar eigen zeggen refereerde aan Goethes Die Leiden des jungen Werthers.

Maria Milstein viool, Judith Wijzenbeek altviool, Ketevan Roinishvili cello en Hanna Shybayeva piano

Lees meer over deze bijzondere avond, volg het op Facebook of koop kaarten online. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor je klaar.

Raadhuisconcerten: een unieke concertserie met een verrassende programmering

De Stichting Raadhuisconcerten Hilversum organiseert sinds 1994 concerten in de Burgerzaal van het beroemdste monument van architect Dudok. Al drieëntwintig jaar is de programmering van de zes kamermuziekconcerten per seizoen verrassend en vernieuwend. Veel van de musici komen uit Hilversum en zij stellen hun vrienden en collega’s uit binnen- en buitenland graag aan je voor. Met boeiende inleidingen en toelichtingen op de muziek zorgen zij voor een speciale sfeer tussen de musici en de concertbezoekers.