De Media Mile is een interactieve wandelroute voor het hele gezin. Hij loopt van het Stationsplein in Hilversum door het centrum naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park. Je vindt de route door te speuren naar knalgele stoeptegels en ‘mediazuilen’. Zo kom je langs Hilversumse media hotspots en hoor je bijzondere verhalen over de Nederlandse media geschiedenis.

MilesMiles

Voor de start van de tocht open je de interactieve Media Mile app. Hier ontmoet je Miles. Hij begeleidt je door de route en vertelt je over de hoogtepunten van de Nederlandse media geschiedenis.

Quiz en opdrachten

Bij alle tien locaties van de Media Mile test Miles ook jouw eigen kennis van de media van toen en nu. En je komt verschillende opdrachten tegen die te maken hebben met media, beeld en geluid. In de App vertelt Miles je hier alles over.

Wat is jouw verhaal?

Wandel je de route helemaal uit dan ontvang je een uniek verslag van jouw eigen Media Mile-avontuur!

App

Download de Media Mile app in de App Store of de Play Store, scan bovenstaande QR code of bezoek de site: www.mediamile.app

 

De route

Langs de route vind je 10 Media Mile hotspots. Op 4 daarvan staan grote mediazuilen. En de andere 6 locaties herken je aan een Media Mile bordje. De route kun je lopen vanaf de VVV bij het Centraal Station naar het Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park. Of precies andersom. Net wat het beste uitkomt.

De Media Mile is een initiatief van Hilversum Marketing. Voor vragen of opmerkingen over de Media Mile kun je contact met ons opnemen via info@hilversummarketing.nl