Made in Hilversum

woensdag 21 maart 2018

Made in Hilversum 1e live avond

Op woensdag 21 maart een live selectie plaats tijdens de eerste Made in Hilversum avond. Een jury bestaande uit Malik Berrabah (creatief directeur Wisseloord Studio’s), Masja Schimscheimer (hoofdprogrammeur Podium de Vorstin), Gerard Ekdom (DJ BNN/VARA), Janna Albada (boeker Agents After All), Errol Anthonie (Head of A&R BMG Talpa Music) en Bas van Wageningen (muzikant & producer DI-rect) beoordeelt de talenten op muzikaliteit, artistieke inhoud/creativiteit, live performance, originaliteit en marktwaarde.

Een muzikale samenwerking tussen Wisseloord en de Vorstin

Media en muziek zijn in Hilversum onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het levendige en culturele klimaat te stimuleren hebben Podium de Vorstin en de Wisseloord Studio’s de handen ineen geslagen en zijn zij samen ‘Made in Hilversum’ gestart.

Made in Hilversum ondersteunt muzikaal talent op het gebied van podiumervaring, maar ook wat betreft zaken als bijvoorbeeld presentatie, techniek en promotie.
Degene die geselecteerd wordt door de jury krijgt vervolgens gratis oefenruimtegebruik in de Vorstin, een fotoshoot en verschillende workshops door professionals uit de muziekindustrie. Daarnaast neemt het talent onder begeleiding van een coach en producer een aantal tracks op in Wisseloord én wordt er contact onderhouden met labels en publishers voor de release van deze EP. Hierna krijgt de winnaar direct de kans zijn of haar nieuw verworven kennis in te zetten tijdens een groots releaseconcert in de Vorstin.
Made in Hilversum roept langs deze weg bands en solo artiesten op om zich aan te melden via www.madeinhilversum.org Op deze website zijn ook de voorwaarden voor aanmelding te vinden.