Live 2000

27 t/m 31 december

Vanaf donderdag 27 tot en met maandag 31 december vindt in Hilversum het muziekfestival Live2000 plaats. Een bijzonder event in de binnenstad van Hilversum dat in het teken staat van de muziek uit de Top2000.

Deze beroemde hitlijst wordt traditiegetrouw in de laatste week van 2018 door NPO Radio 2 uitgezonden vanuit het Museum Beeld en Geluid in Hilversum. Voor iedereen van binnen en buiten Hilversum die geen genoeg kan krijgen van de muziek uit de Top2000 muziek, is er tijdens Live2000 op heel veel plekken in het centrum van Hilversum van alles te zien, te beleven en vooral te horen!

Live 2000 muziektent

Op het marktplein staat de centrale Live2000 muziektent. Hier kun je naar live optredens, meedoen aan meet and greets of prijzen winnen met een pop quiz. De Vorstin heeft ook een spetterend Live 2000 programma met mooie concerten, quizzen en dansfeesten. Het Filmtheater laat tijdens Live2000 bijzondere films en documentaires zien over muzikanten. Voor jongere muziekfans is er ook genoeg te doen, er zijn workshops van muziekschool Globe in de Live 2000 tent en er draaien op verschillende locaties kinderfilms.

Alle programmering in de tent op de marktplein is gratis. Tickets voor de speciale programmering in podium de Vorstin en in het Filmtheater koop je via de betreffende websites. Als je een kaartje hebt gekocht voor een Live 2000 event voor de Vorstin of het Filmtheater dan betekent het niet dat je automatisch naar alle andere evenementen kan.

Programma en info

Het gehele programma en nog veel meer informatie is te vinden op de speciale LIVE 2000 website, www.hilversumlive2000.nl.

LIVE 2000

LIVE 2000 is een initiatief van Hilversum Marketing en De Vorstin. Mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds, gemeente Hilversum, MOUT, Stichting Uitgaan Hilversum en Stichting Centrum Hilversum, het Filmtheater, Bibliotheek Hilversum en Globe.

Contact

LIVE 2000 is een initiatief van Hilversum Marketing en De Vorstin. Heeft u vragen, opmerkingen of goede ideeën, neem dan gerust contact met ons op: info@hilversummarketing.nl.