Koningsnacht – Hollandse avond

26 april 2019

Speciaal voor Koningsnacht 2019 hebben we een speciale editie van Hollandse Avond in het leven geroepen. Tijdens Koningsnacht wordt de grote zaal omgetoverd tot één groot oranje paradijs, waar je los kunt gaan op de Hollandse hits door Gooische Zangers en Het Gooise Vrouwenkoor. Alles draait om één ding; Oer-Hollands feesten voor de koning!

Gooische Zangers
Aan wie laat je de klus over om Koningsnacht, een oer-Hollands feest, in te luiden? Exact! De toppers van Gooische Zangers. Deze veelzijdige groep zangers garanderen op 26 april een avond vol entertainment en Hollands plezier. Exact hoe Koningsnacht is bedoelt! Gooische Zangers bestaat uit Ingrid Simons, Jeffrey Tanis, Johan van Kettenburg, Wout de Bruin en Dave Groenendijk. Wie er in 2018 bij was in de Vorstin weet dat dit een groot meezing spektakel is.

Goois Vrouwenkoor
Het Goois Vrouwenkoor bestaat uit liefst 150 stralende vrouwenstemmen, zo helder als kristal. Ingetogen of swingend, gevoelig of energiek. Deze dames kunnen het sowieso. In Hilversum (en de verre omstreken) kent iedereen wel iemand bij het Goois Vrouwenkoor. En of je nu van links of van rechts komt, groot of klein bent of van zoet of zout houdt.. Bij het Goois Vrouwenkoor zijn ruim 150 karaktervolle individuen samengesmolten tot een onneembaar fort. De repetities veranderen telkens in een klein feest, stel je voor hoe groot het feest gaat worden als ze bij Hollandse Avond Koningsnacht op ons podium staan?!

 

open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 7,50 | deur € 10
muziek | Grote zaal