Hilversum Marketing lanceert Uitagenda Hilversum

Op 28 augustus is in de Bibliotheek Hilversum de Uitagenda Hilversum officieel gelanceerd. Wethouder Wimar Jaeger overhandigde daarvoor de eerste exemplaren van september symbolisch aan Meindert Terp en Helmi Duijvestein, beide betrokken inwoners van Hilversum.

Foto: Meindert Terp, Helmi Duijvestein, Wethouder Wimar Jaeger, Anne Visser (directeur Hilversum Marketing)

Daarmee is de start van de maandelijkse uitgave van de papieren Uitagenda Hilversum een feit. Vanaf 1 september zal de agenda op verschillende locaties te vinden zijn.

Hilversum heeft een groot aanbod van events, kunst, cultuur en muziek. Om dit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij inwoners en bezoekers start Hilversum Marketing per september met het uitgeven van de Uitagenda Hilversum. Deze papieren uitgaansagenda bevat programmaoverzichten van theaters, concertpodia, musea, festivals en andere lokale events. Hij verschijnt maandelijks en is gratis te verkrijgen bij onder andere de VVV, de bibliotheek, horecagelegenheden en andere publieke locaties. Het volledige aanbod van events, kunst, cultuur en muziek is natuurlijk ook hier te vinden.