Hilversum City Run

Zondag 15 april 2018

Grootste sportevenement in ‘t Gooi

Jaarlijks groeit de belangstelling, zowel wat deelnemers betreft als toeschouwers.

Hou de website in de gaten voor meer informatie: www.hilversumcityrun.nl

 

Wie / Wat / Waar

Zondag 15 april 2018 staat Hilversum weer in het teken van de jaarlijkse Hilversum City Run. Met start en finish op de Markt in Hilversum wordt het centrum van de Mediastad omgetoverd tot het strijdtoneel van het grootste sportevenement van ’t Gooi.

Of je nou een getrainde atleet bent of op recreatief niveau hardloopt, Hilversum City Run biedt voor elk wat wils. En je kunt zowel individueel als in teamverband mee doen.

We hebben de Yakult Ladies Run van 5 kilometer voor vrouwen, de Bink Kids Run van 1500 meter, de Bink Family Run over 1,5 en 3 kilometer die door families kan worden gelopen en de wedstrijdloop die voor het eerst over een lengte van 10 Engelse Mijlen wordt georganiseerd.

Nieuwe afstanden prestatieloop

De Westeneng Verbeek Makelaardij prestatieloop is er, net als in voorgaande jaren, over een lengte van 5 en 10 kilometer, maar ook de nieuwe afstand van 10 Engelse Mijlen wordt als prestatieloop aangeboden.

Independer Business Run

Bedrijven en instellingen kunnen met een team van 4 tot 6 collega’s meedoen aan de Independer Business Run, over een afstand van 5 of 10 kilometer.

Teams Bink Kids Run

Voor kids die meedoen via school of de BSO, is er weer de  Bink Kids Run van 1500 meter in teamverband.

Klik op het beeld voor het filmpje