HFM Promenadeconcerten Kerkbrink: Gooisch Fanfareorkest

Zaterdag 15 september

Promendaconcert-Gooisch-Fanfareorkest

Super leuk!

Zaterdag 15 september zijn ze in het kader van de promenadeconcerten weer te vinden bij de muziektent op de Kerkbrink: Het Gooisch Fanfareorkest.

Om 13.00 uur zullen achtereenvolgens het opleidingsorkest en de Djembé groep optreden waarna het om 14.30 uur de beurt is aan het Gooisch Fanfare Orkest zelf.

Het Goois Fanfare Orkest (GFO) bestaat uit ruim 45 muzikanten. Het maken van muziek is hun grote passie en hiermee weten ze keer op keer te zorgen voor druk bezochte concerten. Zo zit de Zuiderkerk altijd bomvol tijdens het verenigingsconcert en de Vituskerk tijdens de traditionele Volkskerstzang in december. En niet te vergeten de promenadeconcerten op de Kerkbrink.

Het orkest staat sinds 2013 onder de vakkundige leiding van Joop Nijholt.

Het Opleidingsorkest van het GFO is een zeer bloeiend onderdeel van de vereniging. Dit opleidingsorkest telt inmiddels al 25 leden. Wil jij ook muziek maken? Kom dan gerust eens kijken tijdens de repetities, ze ontvangen je graag en je mag natuurlijk altijd lid worden. Kijk eens op www.gooischfanfareorkest.nl.

De djembégroep is het jongste initiatief van het GFO. Deze groep is opgericht in januari 2017 en telt inmiddels al 11 leden. De groep staat onder leiding van Michiel Buijsse, die tevens onze slagwerkdocent is. Ook over de Djembé groep kan je alle info lezen op de site van het GFO.