Gooisch Straathockey Festival

24 juni 2018

Op zondag 24 juni van 12:00 tot 18:00 uur organiseren de hockeyclubs HMHC en Spandersbosch in samenwerking met de andere hockeyclubs het eerste Gooisch Straathockey Festival op het Marktplein bij Mout in Hilversum.

Deelname is gratis. Het is voor kinderen vanaf 9 jaar tot en met de oudste junioren, senioren en families.

Enerzijds kun je je met je team inschrijven, anderzijds staat het je ook vrij je eigen team te maken, bijvoorbeeld met je familie of klasgenootjes. Dat laatste juichen wij van harte toe omdat we daarmee hockey onder de aandacht kunnen brengen bij een grotere doelgroep en daarmee ook meer nieuwe leden (jongens) kunnen aantrekken.

Straathockey is een toegankelijke variant van de hockeysport en kan door iedereen worden gespeeld. Er wordt op straat gespeeld met plastic ijshockey-sticks en een lichte bal van 26 gram (unisticks met unibal). Je kunt gewoon op gympen meedoen en er is geen bitje of verdere bescherming nodig. Elk team speelt minimaal drie wedstrijden in 2 tot 3 uur tijd.

Niet hockeyen?

Ook als je zelf niet wilt spelen is het een aanrader te komen kijken. Het belooft een hele gezellige middag te worden met lekkers van verschillende foodtrucks, muziek van live-bands en DJ’s en een groot terras om gezellig te genieten en een drankje te drinken (tot 21:00).

Geef je op via deze link:

Gooisch Straathockey Festival