Frismarkt

zaterdag 21 april 2018

Op 22 april organiseert de Stookplaats de Fris Markt. We vonden onze vorige editie zo leuk dat we hebben besloten om het in 2018 om nog een keer te organiseren. Daarom organiseert de Stookplaats in april een voorjaarsmarkt, uiteraard weer met onze eigen twist; Fris.

Frismarkt

Eten en drinken bij een van de foodtrucks of verschillende barretjes en rondsnuffelen op de design/ambacht markt. Fris is half foodfestival, half markt en heel gezellig.

Een ontspannen sfeertje waar je kunt genieten van het voorjaarszonnetje, een wijntje van de wijnbar of een overheerlijk speciaal biertje. De kids regelen hun eigen limonade bij de limonade-bar en kunnen meedoen aan een van de (gratis) activiteiten. Lekker rondstruinen tussen de kraampjes gevuld met ambachtelijke en designer producten en een zwoel jazz-muziekje op de achtergrond. Allemaal in de unieke setting van het eeuw oude industriële terrein van Werf 35.

Wat?

Tijdens de Fris Markt komen de verschillende bewoners van het terrein samen om een markt te organiseren die moet passen bij het lekkere weer: Hippe handel, gastronomisch geweld en bruisende brouwsels. Naast onder meer Chef aan de Werf, Zwart Vuur, de gekke creaties van Mukava, het drukwerk van de Letterplek, de originele Fustlamp en het oog voor design van Meutt, wordt er talent van buiten ingevlogen. ,,We hebben zoveel positieve reacties gekregen op onze vorige markt, dat we het niet konden laten nog zo’n feest te vieren”, vertelt Van der Deijl.

De Fris Markt wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum!

Wanneer?

Zaterdag 21 april op de Werf 35 in Hilversum.