Figuranten fietsenkelder gezocht

2 juli 2019

Dit najaar opent de gemeente in het centrum de nieuwe fietsenstalling. In de kelder waar de Bristol nu nog zit, wordt de stalling gevestigd. In de fietsenstalling is plek voor ongeveer 700 fietsen. De stalling is gratis. De fietsenkelder is toegankelijk voor verschillende soorten fietsen, bijvoorbeeld ook voor bakfietsen en driewielers.

Figuranten gezocht
Voor de aankleding van de fietsenkelder zijn wij op zoek naar Hilversummers die geportretteerd willen worden. Daarin willen wij vijf Hilversummers en hun fiets laten zien. Op de foto hiernaast kunt u een voorbeeld zien van hoe het eruit komt te zien. Deze foto’s worden gebruikt op de wanden van de fietsenkelder.

Voorwaarden voor deelname

  • Figurant is op woensdagmiddag 10 juli beschikbaar
  • Figurant stelt de beelden beschikbaar en tekent een *quitclaim
  • Figurant kan met de fiets naar de fotostudio in Loosdrecht komen
  • Figurant woont in Hilversum

*quitclaim: Een quitclaim is een overeenkomst tussen een producent en figurant. In deze overeenkomst geeft de figurant zijn toestemming voor de gemaakte opnamen en verklaart af te zien van het portretrecht.

Fotoshoot
De fotoshoot vindt plaats bij fotostudio Rolf in Loosdrecht. Er zal een visagist aanwezig zijn. De foto’s worden in de fietsenkelder gebruikt en daarnaast gebruikt de gemeente ze in de promotiecampagne van de fietsenkelder. De afmetingen van de afbeelding zijn 3×5 meter.

Van inwoners die als model aan deze campagne willen meedoen, ontvangen we graag een foto van u met uw fiets en horen we in 100 woorden wie u bent en waarom de fiets zo belangrijk voor u is. Bent u degene die we zoeken? Vul dan dit formulier in. Aanmelden kan tot en met 2 juli.

Naast een mooie foto van uzelf krijgt u ook een bedankje in de vorm van een VVV-bon.