Promotie voor je evenement

Adverteren langs de weg & buitenreclame

Wil je reclame maken op dubbelzijdige A0-displays of reclame aan lichtmasten? Neem dan contact op met Event Support Holland. Voor reclame op de billboards aan de Diependaalseweg of de Mies Bouwmanboulevard neem je contact op met JCDecaux.

Wil je reclame maken op rotondebordjes? Neem dan contact op met  De Rotondespecialist.

Vrije plakplaatsen

Wil je gebruik maken van vrij plakplaatsen in Hilversum? Hilversum kent een aantal vrije plakplaatsen. 

Klik hier voor de locaties

 • Winkelcentrum Hilversumse Meent
 • Soestdijkerstraatweg ter hoogte van het ROC
 • Winkelcentrum Seinhorst
 • Winkelcentrum Kerkenlanden
 • Groest nabij de Veerstraat
 • Marktplein naast Mout
 • Gijsbrecht van Amstelstraat t.h.v. de Gamma

Spandoeken

Wilt u gebruiken maken van spandoeken voor uw evenement? Dat kan! Wat moet u doen?

Als u gebruik wilt maken van de spandoeken dient u het e-formulier van de gemeente Hilversum in te vullen.
In de aanvraag vermeldt u de data en de locaties waar u de spandoeken wilt ophangen, de tijdstippen en het aantal dagen.
De week loopt van maandag tot en met zondag. Er zijn geen kosten verbonden aan het ophangen van spandoeken. Let op: dit is niet voor commerciële doeleinden.

Lees hieronder de voorwaarden

 1. Niet voor commerciële doeleinden.
 2. Een andere locatie of boven de rijweg is niet toegestaan.
 3. De spandoeken (lucht doorlatend) boven de openbare ruimte dienen een afmeting te hebben van maximaal 5.00 x 0.75/1 m en moeten minimaal 4.50 m boven de openbare ruimte worden opgehangen.
 4. U bent aansprakelijk voor alle schade welk uit het gebruik voortvloeit en u dient de gemeente te vrijwaren ter zake van aanspraken van derde.
 5. U bent zelf verantwoordelijk voor het ophangen en verwijderen van de spandoeken.
 6. Bij beëindiging van het gebruik dient u alles, zo spoedig mogelijk, geheel ontruimd, schoon en in de oorspronkelijke staat te worden achter gelaten.

Kiezen uit de volgende locaties:

 1. Den Uylplein (Dudokhuisje)
 2. Mies Bouwmanboulevard/Witte Kruislaan
 3. ‘s-Gravelandseweg/Oude Meentweg
 4. Vreelandseweg (sporthaven)
 5. Loosdrechtseweg/Van Ghentlaan
 6. Minckelersstraat/Anthony Fokkerweg
 7. Diependaalselaan/Colosseum

Klik hier voor een overzicht met foto’s.

Flyeren en Samplen

Onder flyeren wordt verstaan: overhandigen van folders, affiches, gedrukt materiaal (denk aan kranten en tijdschriften), afbeeldingen, enzovoort.

KLik hier voor de voorwaarden van de gemeente Hilversum

Schermen in de Mediastad

Wil je gebruik maken van het grote scherm op het Station en het grote scherm op de Groest (boven Xenos) voor uw evenement? Of wil je gebruik maken van de schermen in de publieksruimte van het Stadskantoor of het Mediapark? Dat kan op diverse manieren. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven.

Informatie schermen Stationsplein en Groest

Meld je de activiteiten minimaal 2 weken van te voren bij redactie@dropstuff.nl.

Filmpjes en beeldmateriaal moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Belangrijk is dat u een foto zonder logo’s en teksten mailt. De teksten worden er afzonderlijk ingezet.

Wil je naast promotie van je evenement meer reclame maken op het Stationsscherm? Neem dan contact op met Ngage Media via info@ngagemedia.nl.

Informatie schermen Stadskantoor en Mediapark

Schermen Stadskantoor en Mediapark

Wilt u gebruik maken van de schermen in het Stadskantoor en Mediapak voor uw evenement?Dat kan! In samenwerking met Gemeente Hilversum en Media Park Beheer exploiteert YPCA een nieuw narrowcasting kanaal op het Media Park en het Stadskantoor in Hilversum.Dit nieuwe kanaal is een groeiend netwerk van visuele displays die goed zichtbaar staan opgesteld in diverse gebouwen op het Media Park en het centrum van Hilversum. De content kan per locatie worden aangepast.Het narrowcasting kanaal is bedoeld om vooral de bezoekers en bewoners op een snelle en leuke manier te informeren over alles wat er op het Media Park en in de Mediastad Hilversum speelt.

Uniek partnermodel

Voor dit nieuwe platform wordt gewerkt met een partnermodel. De partners kunnen zich met dit kanaal op een unieke manier profileren in het mediahart van Hilversum.
De partners krijgen hiervoor een structurele logo vermelding op de partnerschermen. Daarnaast kunnen partners ook videopresentaties uitzenden op het netwerk. Deze videopresentaties kunnen in lengte variëren. Meest gebruikelijke lengtes zijn 10, 20 en 30 seconden. Per jaar krijgen de partners de beschikking over 50 uur zendtijd; oftewel 180.000 seconden per jaar. De gewenste videoboodschap en de bijbehorende planning wordt per partner in nader overleg samengesteld.
De partners wordt een netto bijdrage gevraagd van € 50 – € 75 (excl. BTW) per maand.

Eenmalig een evenement plaatsen?

Ook dat kan. Meestal kan dit kosteloos. Afhankelijk van uw ideeën en voorwaarden kan er een kleine bijdrage voor worden gevraagd.

Specificaties

De resolutie van de schermen is Full HD (1920 x 1080). De logo’s van de partners kunnen per email in JPG formaat worden aangeleverd. Ook de videoboodschappen kunnen in Windows Media formaat per email worden aangeleverd. Bestanden die groter zijn dan 50 mb gaarne via WeTransfer.

Aanleveren

De foto’s en teksten met aanvullende informatie conform de specificaties kunnen worden gemaild naar: YPCA: info@ypca.nl

Bestanden die groter zijn dan 50 mb gaarne via WeTransfer.

Meer weten?

Kijk op www.ypca.nl, mail naar info@ypca.nl of bel direct met Nick Ensing 035 – 677 7280

Evenementenkalender

Wil je je evenement publiceren op de website? Ga naar evenement aanmelden, vul het formulier in en het wordt het zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

Social Media

Wil je dat de gemeente je evenement deelt via Social Media, stuur een bericht naar webbureau@hilversum.nl.