Dudokfestival

Zaterdag 16 juni

Het festival

Zaterdag 16 juni 2018 vieren we de 5e editie van het Dudokfestival. Tijdens dit theaterfestival zien bezoekers 3 voorstellingen van ieder 30 minuten op 3 verschillende locaties in Hilversum. Het publiek loopt tussen de voorstellingen door van locatie naar locatie en krijgt onderweg meer te weten over het leven en werk van Dudok.

Programmering

Het Dudokfestival programmeert jong aanstormend talent in de genres muziektheater, kleinkunst en cabaret. Vorig jaar waren te gast Daniëlle Schel, Joosen en de Jager en Nienke Nasserian.

Hoe werkt het?

U ziet 3 voorstellingen van ieder 30 minuten op verschillende locaties in Hilversum.
U verzamelt om 19.30 uur op een plek die op uw ticket vermeld staat. Vanaf daar start de route langs de verschillende locaties en artiesten. Onderweg komt u meer te weten over het leven en werk van Dudok en wordt u getrakteerd op een drankje.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start in de lente van 2018. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!
Via Ticketscript koopt u via deze website online uw kaartjes. De prijs per ticket is €25,- (exclusief transactiekosten, inclusief een drankje).
De voorstellingen zijn ingedeeld in 3 groepen. In iedere groep ziet u dezelfde voorstellingen, maar dan in een andere volgorde. De adressen van de locaties staan op de tickets vermeld.