De tranen van Amelie – Fototheater

18 januari

Hoe gaaf is dit! Fotojournalist Raymond Rutting en muzikanten Nol Havens, Johan Hendrikse en Eric van der Westen hebben een unieke voorstelling gemaakt waarin fotografie, muziek en verhalen elkaar ontmoeten.

Kaarten voor de eerste echte try-out op 18 januari zijn nu beschikbaar! Het is een intieme voorstelling met een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel!

Ga in deze voorstelling mee naar de kopstukken uit de wereldgeschiedenis en raak ook ontroerd door de bijzondere ontmoetingen met ‘gewone’ mensen. De bijzondere foto’s, verhalen en de prachtige muziek geven een mooi beeld van belangrijke en kleine nieuwsitems uit het oeuvre van fotograaf Raymond Rutting van de afgelopen 34 jaar.

RAYMOND RUTTING Fotojournalist voor o.a. De Volkskrant en National Geographic. Zijn werk is vele malen bekroond met diverse prijzen en onderscheidingen. Van kranten, tijdschriften tot vakbladen. Van bedrijfsreportages, commerciële opdrachten tot kunstprojecten.
NOL HAVENS Zanger en gitarist bij VOF de Kunst
JOHAN HENDRIKSE Toetsenist bij VOF de Kunst en docent Rockacademie
ERIC VAN DER WESTEN (Contra)bassist bij Private Time Machine & A Traveller’s Tale

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-tranen-van-amelie-fototheater-met-raymond-rutting-vof-de-kunst-eric-van-der-westen-41642344373