LiveHilversum

Hilversum Marketing zoekt een
managementassistent

Stichting Hilversum Marketing draagt bij aan het versterken van de economische vitaliteit van Hilversum. We willen inwoners, bedrijven en bezoekers verbinden aan Hilversum en hen ambassadeur maken van onze stad. We doen dit samen met het lokale bedrijfsleven, instellingen & organisaties en de gemeente Hilversum.

De organisatie is onlangs officieel opgericht. Het komend jaar gaan we bouwen aan een zichtbare en toegankelijke organisatie voor onze ondernemers, bezoekers en inwoners. We zoeken een managementassistente die hier actief een bijdrage aan levert.

Wij zijn op zoek naar iemand, die:

  • Secretariële ondersteuning biedt aan de directeur waaronder agendabeheer
  • Verslaglegging doet van de Raad van Toezicht, Raad van Advies, directievergaderingen
  • Projecten beheert en projectmanagement
  • Ondersteunt bij lopende projecten en projectadministratie
  • Coördinatie van interne aangelegenheden
  • Organisatie van (informele) personeelsactiviteiten

We werven voor de periode februari – december 2018, voor gemiddeld 24 uur per week, met uitzicht op verlenging in 2019.

Je sollicitatie kun je tot vrijdag 19 januari  sturen naar Anne Visser, kwartiermaker Hilversum Marketing: anne@hilversummarketing.nl. Sollicitanten ontvangen na 23 januari bericht over de vervolgprocedure.

 LiveHilversum

Citymarketing voor bedrijven en organisaties

Als Stichting Hilversum Marketing willen we Hilversum beter op de kaart zetten voor inwoners, bezoekers en bedrijven. We promoten de stad en stimuleren gezamenlijke activiteiten zodat inspanningen van bewoners, organisaties en ondernemers elkaar kunnen versterken. Een van de doelstellingen is het trekken van meer bezoekers, die bovendien langer blijven en vaker terugkomen. Een andere doelstelling is een betere zichtbaarheid van onze zeer uitgebreide mediasector, zowel in het centrum als voor (inter)nationale afnemers.

Graag betrekken we hierbij de Hilversumse bewoners, organisaties en bedrijven. Wil je de Hilversumse stijl gebruiken, of heb je ideeën over gezamenlijke acties? Neem dan contact op met Sieneke Croes.

 


Contact

Stichting Hilversum Marketing
Kerklaan 2
1211 PP  Hilversum
info@hilversummarketing.nl